Szórakoztatás Élje át a legmagasabb szintű audió/videó élményt!

A Control4 stabil alapjai és megbízható, sokoldalúan használható, könnyen kezelhető eszközei biztosítják a lehető legmagasabb szintű audió-vizuális szórakoztatás minden előfeltételét.

Otthona akár egy, akár minden helyiségét megtöltheti a kedvenc nagyfelbontású tartalmával. A legújabb 4K magas felbontású videó tartalmakat nézheti, vagy az elérhető legnagyobb felbontású digitális zenei feltételeket küldheti lakása bármely helyiségébe digitális adatfolyam formájában és egyetlen könnyen áttekinthető és kezelhető távvezérlővel szervezheti és irányíthatja a zenehallgatást, vagy teremthet igazi, magával ragadó moziélményt az otthonában. Egyszerűen, de nagyszerűen tarthatja kézben otthonában a szórakoztatóelektronikai eszközöket, kiemelkedő hang és képminőségben hallgathatja, nézheti kedvenc műsorait.

A család nappalija

Könnyen megfizethető áron, egyetlen távvezérlővel vezérelheti a teljes házimozi rendszerét.

TV-t nézhet, válogathat kedvenc filmjei között, filmeket érhet el a hálózaton keresztül, de számítógépes játékokat is játszhat, vagy kiváló minőségben hallgathat zenét, böngészhet a zenei gyűjteményében, egy rendszerbe integrálhatja az Apple TV-t, a NetFlixet  és egyéb szolgáltatásokat a Control4 alatt, hogy a szórakoztatás teljes világát egyetlen eszközzel, egyetlen kezelőfelületen 
vezérelhesse.

A házimozi

Olyan házimozit alakíthat ki otthonában, amely a legjobb profi mozikkal is versenyre kelhet. Csak a „Movie” (Mozizás) gombot kell megnyomnia és máris leereszkedik a vetítővászon, bezáródnak a redőnyök, elhalványulnak a lámpák, bekapcsol a vetítő, elindul a lejátszó, megszólalnak a hangsugárzók és kényelmesen hátra dőlve élvezheti 
a mozi varázslatos világát.

A rendszere fontos alkotóeleme lehet a hitelesen megszólaló, nagyfelbontású audió lejátszó, a nagyfelbontású házimozi vetítő, az okos TV, a sokcsatornás erősítő és természetesen a világítást is a mozizáshoz szabhatja, a terem elsötétítését is a vezérlőre bízhatja. Mindezt egy gombnyomással indíthatja és állíthatja le. Az eszközöket egy szekrénybe rejtheti, a könnyen kezelhető távvezérlővel bárhonnan elérheti és vezérelheti a mozizást kiszolgáló eszközeit.

Zene szólhat otthona minden zugában

A Control4 rendszer részeként milliónyi jobbnál jobb felvétel közül válogathat, a digitális adatfolyam szolgáltatók, például a Spotify, TIDAL és számos más szolgálttó által kínált műsorból ezernyi előadó zeneszámai közül válogathat — anélkül, hogy ehhez bármilyen más egyéb eszközre szüksége lenne. A lemezborítókat is megjelenítheti, a szerzőkre és előadókra, valamint az adott zeneszámokra vonatkozó információval együtt. Ez az információhalmaz a mobil eszközén, az érintőképernyős kezelőegységen, vagy akár a TV-készüléken, vagy a vetítővásznon is megjeleníthető.

Több helyiséges videó rendszer

Nem csak hiteles hangzást, hanem lenyűgöző képet is küldhet otthona bármely helyiségébe, így családtagjai szórakoztatásáról is könnyen és egyszerűen gondoskodhat.

Megoszthatja a teljes videó könyvtárát, otthona bármely helyiségébe eljuttathatja a videó jeleket, vagy a műholdas adásokat – ehhez nincs szükség külön set-top boxokra, vagy videó forráskészülékekre az egyes helyiségekben. A rendszert alkotó audió és videó szerkezeti elemeket egy központi szekrénybe rendezheti, ami akár rejtve is maradhat, így az egyes helyiségekben már csak a hangsugárzóknak, vagy a megjelenítő 
eszközöknek kell helyet találnia.

Control4 megoldások

Megoldásainkkal a lehető legkényelmesebbé, biztonságosabbá és energiahatékonyabbá teheti otthonát úgy, hogy az jobban megfeleljen az életstílusának és az eddigieknél is élménydúsabbá és otthonosabbá váljon családja minden tagjának az élete.