Személy -és vagyonbiztonság Biztonságban érezheti magát otthon, vagy távol az otthonától is

A világ bármely csücskéből betekinthet az otthonába. Riasztást kaphat bárhol a világban, ha valaki behatolni próbál az otthonába, ha nyitva felejtette a garázsajtót, vagy csőtörést észlelt a rendszer valahol az épületben. Az intelligens biztonságtechnikai rendszereink akkor is ügyelnek az otthona biztonságára, ha távol tartózkodik bárhol a világban.

Élesítés és kiriasztás

A riasztórendszerét is elegánsan a vezérlő rendszeren keresztül élesítheti, vagy riaszthatja ki, de ezen az intuitív érintőképernyős kezelőfelületen, a TV-képernyőn, vagy a mobil eszközén keresztül üzeneteket is kaphat a riasztó rendszerétől. Amint elhagyja otthonát, elég csak megnyomnia az „Away” (Eltávoztam) gombot és máris élesedik a riasztórendszer, bekapcsolnak a kamerák és a rendszer minden ajtót és kaput lezár az otthonában.

Lezárások és riasztások

Könnyen és egyszerűen megtekintheti az okos zárak állapotát, szabadon 
programozhatóan engedélyezheti, vagy tilthatja a bejutást otthona egészébe, vagy annak egy részébe annak, akinek kívánja. Azonnal értesítést kap, ha valami rendellenességet észlel az otthonában, vagy otthona körül a riaszórendszer, például ha csőtörtés történt a pincében, vagy nyitva maradt volna a garázsajtó. Bárhonnan figyelemmel kísérheti az otthona állapotát, mindegy, hogy milyen messze van tőle és így folyamatosan kézben tarthatja otthon a dolgokat.

Szimulált otthonlét

A Mockupancy™ (szimulált otthonlét) forgatókönyv bekapcsolásával a rendszer váltakozva kapcsolgatja ki-be a világítást az otthonában, ha éppen nincs otthon, azt az érzetet keltve így a kívülállóknak, hogy tartózkodik valaki az épületben. A függönyöket, vagy a redőnyöket is mozgathatja, sőt a TV-t is bekapcsolhatja időnként, így a rendszer azt szimulálja, hogy nem üres a lakás, miközben valahol jól megérdemelt pihenését töltheti nyugodtan a család. Ezzel is növeli a rendszer a biztonságát, Ön pedig nyugodtan élvezheti a szabadságát.

Videófelügyelet

A Control4® alkalmazás használatával egyszerűen és könnyen nézheti meg 
az otthonán belül, vagy kívül elhelyezett kamerák képeit. Távolról, távirányítással láthatja a biztonsági kamerák élőképeit a mobil eszközein, távolról is irányíthatja az otthonát, mindegy, hogy csak a földszinten, vagy több ezer kilométerre van-e.

Control4 megoldások

Megoldásainkkal a lehető legkényelmesebbé, biztonságosabbá és energiahatékonyabbá teheti otthonát úgy, hogy az jobban megfeleljen az életstílusának és az eddigieknél is élménydúsabbá és otthonosabbá váljon családja minden tagjának az élete.