Otthoni hálózat A hálózatba kapcsolt okosotthon központi egysége

Napjaink okos otthonában készülékek tucatjai lógnak a hálózaton és rabolják a meglévő sávszélességet. Csak ront a helyzeten a mind népszerűbbé váló digitális adatfolyam kezelő rendszerek terjedése és igen hamar találkozunk a problémával, hogy ezt a sokrétű és kritikus fontosságú feladatot megbízhatóan csak egy robosztus, nagy teljesítményű és magas fokon megbízható hálózati rendszer tudja biztonsággal ellátni.

Mindegy, hogy csak néhány készüléke csatlakozik a hálózatra, vagy már magas fokon automatizált-e az otthona, a Control4 Pakedge hálózati megoldásai a lehető legjobb minőségű és messze az iparági átlagon felül megbízható eszközeivel magas szinten elégítik ki az okos és a hálózatra fűzött otthon által támasztott összetett igényeket.

Magas fokon megbízható, teljesítményre született

A Netflixtől a Napsterig, az Xboxtól az iPadig a Pakedge hálózati eszközei és megoldásai garantálják, hogy a rendszere mindig, minden körülmények között megbízhatóan és a megfelelő teljesítményszinten fog működni, a nap bármely szakában.

A rendszer úgy sorolja a hálózati feladatokat, hogy sohase érezze a 
hálózatkimaradást, vagy ne érezzen szűk keresztmetszetet, a rendszere magas fokú rendelkezésre állással, folyamatosan megbízhatóan fog működni. Nem szakad meg a levelezése, nem fagy ki a böngészője, nem akad el a keresés, ha közben éppen digitális adatfolyamot töltenek le a gyermekei a szobájukban a mobil eszközeikre, vagy épp a legújabb filmet töltik le, de a biztonsági kamerái, a házon belüli hang- és videó kommunikáció és minden on-line eszköz is 
zavartalnul fog működni.

A hálózata az otthona méretére skálázható

A Control4 által biztosított Pakedge hálózat az Önnel, az igényeivel együtt fejlődő platformot biztosít. Ahogy egyre több eszközt köt a hálózatra, egyre több hálózati szolgáltatásra fizet elő, vagy ha még több felhasználó kapcsolódik a hálózatra az otthonában, a Control4 mindig megtalálja a módját, hogy biztosítsa az igények optimális kielégítéséhez szükséges hálózati erőforrásokat: Úgy szegmentálja és kezeli a hálózatot, hogy sohase érezze a hálózat esetleges szűk keresztmetszetét, vagy kimaradását.

A különösen nagy hálózati erőforrást igénylő otthonokban, ahol az átlagosnál több kamerát, digitális adatfolyam kezelő eszközt, hálózati berendezést használ, a rendszer tervezője, vagy telepítője segít az optimális hálózati struktúra kialakításában és gondoskodik arról, hogy távfelügyelettel biztosíthassa a szünetmentes szolgáltatást, vagy távolról tudja elhárítani az esetleg fellépő hálózati konfliktusokat, többnyire még 
az előtt, hogy annak Ön az otthonában bármiyen nyomát észlelné.

A Pakedge különbség

A Control4 paletta részét képező Pakedge hálózati termékeket elsősorban 
a hálózatba kötött otthonok egyedi igényeinek megfelelően fejlesztettük. Ezek az eszközök az átlagosnál messze megbízhatóbb vezeték nélküli hálózati kapcsolatot garantálnak és a tesztek, a piaci visszajelzések szerint is a jelenleg forgalomban lévő legmegbízhatóbb és legnagyobb teljesítményű kapcsolók és útvonalválasztók között tartják számon azokat.

Ezeket az eszközöket használva a lehető legtöbbet hozhatja ki az otthoni 
hálózatából. Érezhetően megnő a hálózati sebesség, gyorsabbá válnak a hálózati folyamatok, az adatátviteli sebesség is javul, elfelejtheti a hálózatkimaradást, a digitális jelalak torzulást, egyenletesen jó hálózati hang- és videó forgalmat tapasztalhat velük.

Control4 megoldások

Megoldásainkkal a lehető legkényelmesebbé, biztonságosabbá és energiahatékonyabbá teheti otthonát úgy, hogy az jobban megfeleljen az életstílusának és az eddigieknél is élménydúsabbá és otthonosabbá váljon családja minden tagjának az élete.