Okos társasházak Igényes lehetőségek sokaságát nyújtjuk!

A bejárati kaputól az előcsarnokig és az egyes lakások bejárati ajtajáig – a Control4 MDU megoldásai biztonságot, kényelmet és olyan fokú otthonautomatizálást nyújtanak, amely a lakás építőjét, fejlesztőjét, és az ingatlan lakóját egyaránt magas szinten ki tudja elégíteni.

Londontól Dubai-ig

Világszerte gyorsan növekszenek az igények a magas, soklakásos háztömbökben kialakított igényesen megépített lakások, lakosztályok iránt. Sokan keresnekismét tröbbgenerációs elhelyezésre alkalmas lakóház együtteseket. A Control4 az ilyen ingatlanok tervezőjét, építtetőjét, tulajdonosát, kezelőjét és az ilyen otthonokban lakókat az épületek,lakások biztonságát, kényelmét és felszereltségét illetően okos megoldásaival helyzeti előnybe tudja hozni, eredményeként pedig olyan fokú kényelmet és biztonságot tudnak nyújtani lakóiknak, amely révén ingatlanaikat jobb eredménnyel és gyorsabban tudják értékesíteni, vagy hasznosítani, a lakók pedig igazán otthon fogják magukat érezni az okosan automatizált új otthonaikban.

A Control4 ajánlata

A Control4 soklakásos társasházra kidolgozott MDU ajánlatcsomagja a legtöbb többlakásos ingatlan esetében jól használható – mindegy, hogy csak néhány lakás van-e az ingatlanban, vagy egy többszáz lakásból álló toronyházról van-e szó. A többlakásos ingatlan bejárati kapuját, az egyes lakások bejárati ajtaját, a nagy lakótömb portaszolgálatát egy rendszerbe tudjuk kötni és a rendszer a biztonságos beléptetésről és bejutásról is gondoskodik. Az egyes lakások videó és audió kapcsolaton láthatják, hogy ki áll a kapu, vagy az ajtajuk előtt, beszélhetnek is vele, az egyes lakásokbanés a közösségi terekben pedig az otthonautomatizálás már ismert összes előnyét nyújtani tudja a csomag..

Megnövelt hatékonyság

Az automatikusan nyitódó és záródó bejárati ajtók és garázsajtók, a távolról ellenőrzött és vezérelt kamerák és biztonságtechnikai rendszerek, az épületgépészeti rendszerek állandó felügyelete, rendellenesség esetén az automatikus riasztás és értesítés mind a tulajdonos és a lakók kényelmét és megnövelt biztonságát szolgálják. Egy homogén rendszer felügyeli a teljes ingatlant, emelett az egyes lakásokat külön is. Ezzel jelentősen csökkenthetők a felügyeleti költségek és egyben a teljes rendszer is hatékonyabbá, gazdaságosabbá válhat.

A normáltól a rendkívüliig

Az otthonok tulajdonosai, vagy lakói kényelmesen, egyetlen kézre álló kezelőszervvel, távvezérlővel vezérelhetik teljes otthonuk valamennyi automatizált szolgáltatását és eszközét, érhetik el a portaszolgálatot, társaloghatnak a lakótársaikkal és a karbantartó, vagy kiszolgáló személyzettel. Az egyes otthonok az önálló házakhoz, lakásokhoz hasonlóan automatizálhatóak, tehetőek okossá, intellingens világítással, klímaszabályozással, a szórakoztató rendszerek vezérlésével, okos zárakkal és még számos egyéb szolgáltatással felvértezve. Mindez egy homogén felületre építve és tetszés szerinti elületről, akár hanggal vezérelhetően.