Okosabb élet Az egész házban

Pihenjen és kapcsolódjon ki egy olyan lakásban, amely kényelmesebb és csábítóbb. Legyen ökotudatos, intelligens világítással kül- és beltéren. Nyugodt lehet – otthon vagy távolban –, hogy a dolgok biztonságban és kontrol alatt vannak. Egy érintéssel kapcsolhatja a fényeket, indíthatja el a zenét, feltekerheti a fűtést, lezárhatja az ajtókat és élesítheti a riasztórendszert. Vagy ha úgy szeretné, még csak érinteni sem kell...

A Control4 személyre szabott, mindenre kiterjedő okosház élményt nyújt.

Okosabb élet

Minden ház lehet okos

Gondolkodhat bármilyen méretben - egy tetőtéri szobában vagy egy 200 éves kastélyban. Kezdje a nappaliban a TV környékén egy távvezérlővel, vagy intelligens világítás vezérléssel a legfontosabb helyiségekben, vagy automatizálja az egész házat a hűtés, fűtés, árnyékolás vezérlésével - a medence, a biztonsági kamerák és a kapu integrálásával. Bárhol is szeretné kezdeni, kész megoldással szolgálunk.

Kezdje apró lépésekkel, vagy álmodjon nagyot!

Az Ön választása

Napjainkban számos okoskészülék vesz körül minket – televíziók, termosztátok, ajtózárak, lámpák és még sok más. Ezek a készülékek önmagukban remekül teljesítenek, de az igazi mágia, amikor összekapcsolódnak és együtt működnek. A Control4 több mint 10 000 fajta készüléket és eszközt tud kezelni egy egyszerű, intuitív rendszeren keresztül, amely könnyen használható – legyen ön 9 vagy akár 99 éves.

Együtt hatékonyabb.

Segítünk megtervezni álmai okosotthonát

Magasan képzett rendszertervező és installáló partnereink örömmel állnak rendelkezésére elképzeléseinek megvalósításában. Ossza meg velünk igényeit, elképzeléseit, életmódját, hogy segíthessünk az igényeinek maximálisan megfelelő, testreszabott élettér és lakókörnyezet létrehozásában.

Segítünk megtervezni álmai okosotthonát

Control4 az egész családnak

Különféle eszközöket kínálunk az intelligens otthon vezérléséhez, bármelyikkel könnyen és egyszerűen hozzáférhet a leginkább használt funkciókhoz. Lehet ez egy klasszikus távirányító a gyors hangerő állításhoz, egy érintőképernyő a film és zene gyűjtemény tallózásához, okoskapcsolók a programozott funkciókhoz, vagy okostelefon, tablet a távoli hozzáféréshez.

Egyetlen felület otthona működtetéséhez.

Control4 az egész családnak