Legyen Ön is a Control4 viszonteladói partnere!

A világ legnagyobb otthonautomatizálás megoldásszállítójaként büszkén vállaljuk viszonteladó partnereink és az általuk kiszolgált százerenyi otthontulajdonos, vagy lakó széles körű támogatását. Együttesen testre szabott otthonautomatizálási megoldásokat kínálunk és valósítunk meg, amelyek drámai módon javítják az okossá tett otthonokban lakók, illetve irodákban, munkahelyeken dolgozók élet- és munkakörülményeit.

Alapvető érdekünk, hogy viszonteladó partnereink is sikeresek legyenek és ennek megfelelő megoldásokat és csomagokat fejlesztünk és kínálunk. Sokféleképpen és módon tudunk és kívánunk viszonteladó partnereinkek támogatást nyújtani. Ügyfeleink, viszonteladóink támogatását szolgálja az a tengernyi anyag és információ is, amelyet a tudásbázisunkban tettünk és teszünk folyamatosan elérhetővé.

Viszonteladónkká szeretne válni?

Minden lehetőség adott arra, hogy belépjen a Control4 viszonteladók táborába. Töltse ki a lenti adatlapot és készséggel küldünk részletes tájékoztatást arról, hogy milyen feltételekkel válhat a Control4 rendszereket értékesítő közösség tagjává.

A legfontosabb tudnivalók...

A Control4 az iparág legátfogóbb megoldáscsomagját kínálja. Az egy helyiséges projekttől kezdve a sok otthont magában foglaló hatalmas projektekig minden feladatra és esetre a megfelelő csomaggal tudunk szolgálni, hogy teljeskörüen ki tudjuk elégíteni megrendelőink és ügyfeleink elvárásait és igényeit: Ajánlatcsomagunk része az okos világtás, az audió/videó rendszerek automatizálása, a biztonságtechnika, a kényelem és az otthonosság teljes körü megvalósítása.

A Control4 partnerek rendszere: Vezetők vagyunk az egymással együttműködő rendszerelemek fejlesztése és szállítása terén. Programjainkkal pofonegyszerűen köthet hálózatba és vezérelhet több mint 10 ezer különféle eszközt, projektjét egyszerően telepítheti és programozhatja.

A Pakedge hálózati megoldások. A stabil, megbízható és skálázható hálózat minden okos otthon, vagy üzleti telepítés meghatározó fontosságú alapja. A Control4 a csúcsteljesítményű hálózatok kialakításához a Pakedge hálázati eszközeit és megoldásait kínálja.

Az iparág vezető eszközei: A Composer Pro és a Composer Express bámulatosan egyszerűvé teszi a programozást – még a legösszetettebb rendszer esetében is –, így a rendszer gyorsan és nagyobb nehézségek nélkül telepíthető, csökkennek az állásidők és az ügyféltámogatás is egyszerűbbé válik.

Többszörösen díjnyertes oktatás és támogatás: Valamennyi viszonteladónk hozzáéférhet a tanfolyamainkhoz, akár on-line, akár osztálytermekben személyesen szerezheti meg a Control4 rendszerek értékesítéséhez, telepítéséhez, forgalmazásához, programozásához szükséges szaktudást.

Közvetlen értékesítési támogatás: Magasan képzett, nagy gyakorlattal rendelkező szakembereink készséggel segítenek elnyerni ügyfeleik bizalmát, megadják a kért információt, így is segítve az üzleti tevékenysége sikerét.

Nyereséget termel: Viszonteladóink sikerét minden lehetséges eszközzel támogatjuk. A Composer Express segítségével villámgyorsan programozhatja és telepítheti az otthonautomatizálási rendszereket, kevesebb erőforrás ráfordítással, igen jó költséghatékonysággal juthat gyorsan célba.

Idővel kinőhetik ügyfelei a korábban telepített Control4 okosotthon megoldásokat: A Control4 bővítő programjával lehetőség van arra, hogy a korábban telepített Control4 rendszert folyamatosan a bővülő felhasználói/megrendelői igényekhez igazítsa.

Csatorna szegmentálás. A Control4 viszonteladói programja elsősorban az Ön érdekeit védi. Számos olyan eszközzel és megoldással rendelkezünk, amelyek egyenként is és összességükben is azt a célt szolgálják, hogy Ön minél sikeresebb lehessen a területén.

A Control4 elkötelezettsége: Mindent megteszünk annak érdekében, hogy egyetlen üzlettől se eshessen el. A Control4 eltökélt abban, hogy minden lehetséges módon támogassa értékesítési partnereit, hogy sikerrel értékesíthesse azokat a nyerő megoldásokat, amelyek messze többet kínálnak a piacon elérhető egyéb megoldásoknál és csomagoknál.

A Control4 által minősített viszonteladók hálózata

A Control4 rendszert és elemeit világszerte mintegy 3600 professzionálisan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező és szakszerű oktatásban részesült viszonteladó értékesíti a világ csaknem 100 országában. A Control4 viszonteladókat képzettségük, korábbi tapasztalataik alapján válogatjuk meg gondosan, majd tanfolyamainkon szakirányú továbbképzést kapnak az otthonautomatizálás és a rendszerintegráció terén és természetesen a Control4 eszközeit és megoldásait is megismerik. Erdményeként az általunk minősített Control4 viszonteladók Önnek és minden ügyfelüknek is szakszerű, hiteles információt tudnak adni és az adott feladatra szabott ajánlatot tudnak kidolgozni. Elég időt szánnak arra, hogy alaposan megismerjék a leendő háztulajdonosok igényeit és elvárásait és az ígykapott információ alapján dolgozzák ki a lehető legegyszerűbb , intuitív és személyre szabott otthonautomatizálási megoldásra vonatkozó javaslatukat. A Control4 viszonteladók értik annak fontosságot, hogy a vállalt feladatot ütemezve és a határidők pontos betartásával végezzék el, hogy időben és pontosan tájékoztassák a megrendelőt a projekt teljasítése során esetleg bekövetkező változásokról és tiszteletben tartják a forgalmazó és az ügyfél közötti kiegyensúlyozott kapcsolat fontosságát.

A Control4 viszonteladók számára rendkvül fontos a jó hírűk, a szakmai tekintélyük megőrzése. Az általuk értékesített, vagy felvállalt projektekre és a beépített Control4 eszközökre minden részletre kiterjedő garanciát adnak. A garancia mellett nagy szakértelemmel rendelező támogató csapat gondoskodik arról, hogy a megrendelői a projekt kivitelezésének minden fázisában, majd a már átadott rendszer használata és üzemeltetése során felmerült kérdésekre hiteles és teljes körű váalszt, az esetleges gondok esetén pedig szakszerű egítséget kaphassanak.