Komfort és kényelem Gazdaságos és hívogató az intuitív vezérlés révén

Élvezze a kényelmes és hívogató otthonát az energiahatékony légkondicionálással, fűtés-hűtés vezérléssel, az úszómedence és a pezsgőfürdő kényelmét szolgáló vezérlésével és a családja minden tagját elérhetővé tévő kényelmes kommunikációval.

A klíma

Személyre szabott, ütemezhető beállításokkal szabályozhatja a klímát 
az otthonában, ehhez csak pár érintésre van szükség az okostelefonján, vagy a táblagépén, de a rendszert akár a saját hangjával is vezérelheti.

Szervezze egyetlen egységbe a Control4 vezérlését a fűtés-hűtés vezérléssel, a szellőztető rendszerével, a geotermikus energiahasznosító rendszerével! Okos termosztátokkal szabályozhatja a fűtőtestek hőmérsékletét, de ugyanazt az okostelefonja, vagy a táblagépe kijelzőjéről is megteheti. Az évszaknak megfelelő fűtési és hűtési beállításokat állíthat be. Fel sem kell kelnie a heverőről, hogy bekapcsolja az elektromos kandallót.

A redőnyök és a függönyök

Egyszerű mozdulatokkal engedheti le, húzhatja fel a redőnyöket, függönyöket, vezérelheti az árnyékoló rendszereket, mozgathatja a motoros vásznakat, de csoportba rendezve is kezelheti az árnyékoló eszközöket.

A Control4 a világ vezető árnyékoló szerkezet gyártóival, például a Lutron, 
a QMotion és a Somfy cégekkel működik együtt, hogy manuális, vagy automatikus vezérléssel biztosíthassa a tökéletesen hatékony árnyékolást, amely a világítótestek és a hűtő-fűtő eszközök a termosztátok vezérlését kiegészítve gondoskodik a lehető legmagasabb fokú energiahatékonyságról.

A kültéri eszközök vezérlése

Az otthona falain túli világban is élvezheti a kényelmet és a biztonságot, 
a kertjében is hangulatos és biztonságos oázist teremthet magának 
az eszközeinkkel.

A medencéjében és pezsgőfürdőjében távolról is bekapcsolhatja a fűtést, 
beállíthatja a vízhőmérsékletet, vagy indíthatja be a szivattyúkat, kapcsolhatja a fúvókákat a Control4 alkalmazásból. Az időjárási viszonyoknak megfelelően vezérelheti, programozhatja a kerti locsoló és öntöző eszközöket.

Belső videó kommunikáció

Megnézheti , ki áll az ajtaja, vagy a kapuja előtt, ellenőrizheti, hogy alszik-e a gyermeke, de ebédhez is hívhatja a családtagjait, mindezt egyszerűen és pár gombnyomással, ha az okos otthona belső kommunikációját használja.

A belső videó kommunikáció hihetetlenül gyors csatlakozási sebességet biztosít, tisztán, jól érthetően társaloghat tiszta kép mellett. Kiválthatja vele a kapucsengőt, úgy is láthatja a kapu előtt állót, hogy fel sem kell állnia a kanapéról.

Gombnyomásra nyithatja-zárhatja a kertkaput, a garázsajtót, mindezt egy egységes kezelőfelületen keresztül.

Control4 megoldások

Megoldásainkkal a lehető legkényelmesebbé, biztonságosabbá és energiahatékonyabbá teheti otthonát úgy, hogy az jobban megfeleljen az életstílusának és az eddigieknél is élménydúsabbá és otthonosabbá váljon családja minden tagjának az élete.