Kiemelkedő hangzás Mely még több élettel tölti meg a házat

Lehet átlagos zenehallgató vagy egy lelkes audiophile, a hallott zene érzelmeket vált ki. Most újraélheti kedvenc felvételeit nagy felbontásban, kiemelkedő minőségben – egy pontból minden helyiségbe – szabványosan szállítva a Control4 rendszerrel.

Mi ezt hívjuk „House Music”-nak.

Kiemelkedő hangzás

Fedezze fel a különbséget!

Hallja meg az igazi részleteket, a telt hangzást és a zene valódi szövetét egy kifinomultabb, érzelemgazdagabb hallgatási élmény érdekében - ahogyan a művészek és a stúdiók megálmodták. Bárki, akinek zenei affinitása van, nagyra értékeli a Control4 többszobás audió megoldások nagyszerűségét.

Élettel teli hangzás, mely elrepíti Önt egy másik helyre – az otthonán belül.

Fedezze fel a különbséget!

Zene streamelés okosabban

A zenének manapság könnyen elérhetőnek, könnyen hozzáférhetőnek és a lehető legmagasabb minõségűnek kell lennie. Élvezze a beépített hozzáférést a népszerű streaming-zenei szolgáltatásokhoz – például a Spotify, Deezer a TIDAL és még több tucat – kiegészítő eszköz nélkül. A Control4 natív támogatást és AirPlay streaminget kínál a legnépszerűbb zenei szolgáltatásokhoz, így kivételes minőségben hallgathatja kedvenceit.

A kedvenc zeneszolgáltatásaival teljes összhangban.

Zene itt, zene ott

A nappalitól a teraszig a családtagok kedvenc zenéit továbbíthatja a ház különböző részeibe. Vagy megtöltheti az egész házat saját kedvenceivel, és körbejárhatja szobáról-szobára anélkül, hogy kiesne a ritmusból.

Hallgasson bármit, bárhol.

Zene itt, zene ott