Építkezik, felújít? Tegye ingatlanát a környék legokosabb otthonává!

Új házat épít? Miért ne lehetne az egy okos otthon? A Control4 megoldásaival nemcsak széppé, de kényelmesebbé és gazdaságosabbá is teheti új ingatlanát. A Control4 az összes rendszerbe, hálózatra kötött, vagy köthető eszközét egy felületről, egy vezérlő eszközzel vezérelheti, személyre, egyedi igényeihez szabva. Otthonát életstílusának, elvárásainak megfelelően a lehető legnagyobb kényelmet biztosítóan alakíthatja ki, a rendszer a szórakoztatásáról, kényelméről és biztonságáról egyaránt magas fokon tud gondoskodni. Tegye igazán okossá új házát, hogy megkaphassa azt, amit megérdemel, hogy biztonságban és kényelemben élhesse napjait az új otthonában!

Az okosotthon megoldások

A Control4 úgy koordinálja a beépített technolóiai és technikai eszközöket, hogy az életstílusának es elvárásainak figyelembe vételével a lehető legmagasabb szintű kényelmet, biztonságot, otthonosságot és energiahatékonyságot biztosíthassa az új háza, hogy Önnek és családja minden tagjának igazi élvezet legyen ott élni. Egyetlen gombnyomásra szabályozhatja a világítást, csökkentheti vagy növelheti a fényerőt, játszhat zenét, nézhet videót a különböző helyiségekben, kapcsolhatja be és ki a fűtést, szellőztetést, szabályozhatja a hőmérsékletet, zárhatja és nyithatja 
az ajtókat, kapukat, élesítheti, vagy kapcsolhatja ki a riasztó rendszert. Az okostelefonjával, vagy tabletjével bárhonnan, a világ bármely csücskéből 
betekinthet az otthonába, távolról is vezérelheti annak működését. 

Felkeltettük az érdekélődését, többet szeretne megtudni az okos otthon nyújtotta előnyökről és lehetőségekről? Kérjük, adjon egy elérhetőséget, és örömmel segítünk megtervezni álmai okos otthonát!

Építési ötletek

Az új otthonok esetében rögtön strukturált kábelezést célszerű kialakítani. 
A régi épületeknél pedig vagy kábelcsatornákkal, vagy célszerűen vezeték nélküli kapcsolaton keresztül alakítható ki a vezérlő rendszer működéséhez szükséges hálózati háttér. Érthető módon a már elkészült házban kevesen szeretnének vésni, fúrni-faragni, új aljzatokat és kábelcsatornákat a falba vésni. Itt tehát a vezeték nélküli megoldások segítenek, az új, még tervezés, vagy építés alatt álló épületeknél pedig a Control4 viszonteladók, vagy a gyakorlott rendszertelepítők segítenek készséggel az okos otthon elvárásainak legjobban megfelelő kábelrendszer és hálózati infrastruktúra megtervezésében.