Control4 kompatibilitás Az Ön által kedvelt eszközök és márkák lehetnek az otthonában!

Öröm az és egyszerűbb az élet, ha minden jól működik. A Control4 megoldásai ma már 11 ezernél is több különféle márkájú, gyártmányú, fajtájú eszközzel működnek harmonikusan együtt és naponta több tucat új készülékhez készül illesztőprogram. Biztos lehet abban, hogy kedvenc eszközei, készülékei nagy része tökéletesen együtt fog működni a Control4 vezérlővel, így továbbra is megszokott készülékei vehetik körbe, csak éppen újabb funkcióval gazdagodnak és kényelmesebbé, biztonságosabbá válik az élete.

Kivételes rendszerkörnyezet

A világ vezető eszköz- és készülékgyártóival dolgozunk együtt és biztosítjuk, hogy ezek az eszközök harmóniában műlködhessenek együtt a Control4 okos otthon megoldásaival. Szinte mindegy, hogy milyen épületgépészeti, vagy szórakoztatóelektronikai eszközt, fűtéstechnikát, vagy riasztórendszert szeretne használni, jó eséllyel megoldható, hogy az okos otthona részeivé válhassanak. A Control4 vezérlő megoldásával kiegészülve válhat otthona okossá és energiahatékonyabbá, kényelmesebbé és biztonságosabbá. A medencétől a garázsajtóig, a szórakoztató rendszerétől a riasztó rendszerig minden közös alapon működhet és a teljes rendszert egyetlen alkalmazásból irányíthatja.

Egyedülállóan testre szabható

A Control4 varázsa igazában abban rejlik, hogy a Control4 okos otthon tökéletesen illeszkedhet az életstílusához – úgy alakítható ki, ahogy Ön és családtagjai élnek. Éppen ezáltal válhat háztartása még otthonosabbá, kényelmesebbé. Szinte a világ valamennyi ismert eszközéhez rendelkezünk csatoló felülettel, vagy meghajtó programmal, így könnyű dolga van a viszonteladójának, vagy a rendszer telepítőjének, hogy meglévő, vagy kedvenc eszközei köré és azokat felhasználva 
tervezze meg és alakítsa ki a lehető legtöbb kényelmet nyújtó, legbiztonságosabb és leggazdaságosbban működtethető okos otthonát.