A vállalat

Amit a Control4 cégről tudni érdemes...

A Control4 a személyre szabott otthonautomatizálási megoldások vezető szállítója. Eszközeivel és rendszereivel gyakorlatilag bármilyen eszköz automatizálható az otthonában, vagy az üzletében. A 2003-ban alapított cég küldetése, hogy elegáns megoldást kínáljonmegfizethető áron a világítás, a zenelejátszás, a videó műsorok megtekintése, a biztonságtechnikai és kényelmi eszközök, valamint az energiaszolgáltatás, fűtés-hűtés és más egyéb funkciók automatizálására, legyen az akár egy egyszobás kis legénylakás, vagy egy sok helyiségből álló nagy lakosztály, vagy több lakásból álló épületegyüttes. Napjainkra a Control4® minősítéssel felvértezett rendszertelepítők világszerte számos ház- és üzlettulajdonossal együtt dolgozva sok ezernyi otthont és kisebb-nagyobb vállalkozást, üzletet tettek okossá, ahol a lakók, vagy a bérlők már élvezhetik az automatizált, okossá tett otthon minden előnyét¨a megnövelt kényelmet, nyugalmat, békességet, a fokozott biztonságérzetet és a hatékonyabb és biztonságosabb energiagazdálkodást.

A Control4-nél abban hiszünk, hogy jobbá válik a világunk, ha minden rendszerben működik együtt a környezetünkben. A Control4 megoldásai ma már jóval több, mint 10.000 különféle, harmadik fél által gyártott szórakoztatóelektronikai, épületgépészeti és háztartásgépészeti eszközzel tudnak harmonikusan együttműködni és ez a szám napról napra gyorsan emelkedik. A szórakoztatóelektronikai, épületgépészeti, energiaszolgáltatási, világítástechnikai és otthoni biztonságtechnikai ipar legnagyobb neveivel szorosan együttműködve a Control4 az ipar vezető márkája, amely a legtöbb eszközzel rendszerbe integrálható. Ennek révén otthonát a meglévő és megszokott eszközeit használva alakíthatja át a Control4 automatizálási megoldásaival és eszközeivel okossá és fokozhatja így otthona kényelmét és biztonságát.

Az ügyfélbázisunkban több mint 3.800 magasan képzett, nagy gyakorlattal rendelkező viszonteladó, rendszertelepítő és forgalmazó szerepel a világ minden tájáról, a világ 91 országából. Emellett világszerte mintegy 1.100 viszonteladó értékesíti a cégcsoporthoz tartozó Pakedge hálózati eszközöket. Ezen a kiterjedt értékesítési hálózaton keresztül juttatjuk el intelligens otthonautomatozálási termékeinket és megoldásainkat a felhasználókhoz, a kisebb-nagyobb szállodákhoz és a világ legkülönfélébb kisebb-nagyobb kereskedelmi egységeihez. A cég székhelye az Amerikai Egyesült Államokban, Salt Lake City városban van, de irodákat tart fenn az anglia Yorkban, Sanghajban, Kínában, Bangalore városában Indiában, a szerbiai Belgrádban, Melbourne-ben, Ausztráliában és Kalifornában Huntington Beach és San Jose városokban. A Control4 a tőzsdén jegyzett részvénytársaság, részvényevel CTRL kód alatt a NASDAQ részvénypiacon kereskednek.

A Control4 és a vállallatcsoporthoz tartozó Pakedge termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója az A.I.D.A. Audió Kft.